Marketing

Zašto se oglašavati na internetu?

Oglašavanje na internetu osigurava Vam povećanu potražnju proizvoda i usluga koje nudite, a ujedno i povećanje posjećenosti vašeg site-a ukoliko ga imate. Ukoliko se oglašavate na više različitih medija na internetu  dostupni  ste većem broju online posjetitelja, a samim tim i većem broju potencijalnih klijenata. Vaša prisutnost na internetu omoguaćuje Vam da cijeli svijet postane Vaše tržište!

Međugorje je već godinama jedna od poželjnijih destinacija velikog broja vjernika pa je posjećenost  Međugorja iz dana u dan sve veća. U milijunima se broje ljudi koji iz cijeloga svijeta u njega dolaze, a veliki je i broj onih koji ih spremno dočekuju i nude svoje usluge kako bi im boravak bio što ugodniji. Međugorje je tako postalo mjesto gdje brojne usluge proizvodi nalaze svoje korisnike kako domaće tako i strane. 


Zašto je dobro oglašavati se na Medjugorje-info.com?

Medjugorje-info.com je jedan od rijetkih portala koji na jednom mjestu donosi sve informacije vezane uz događanja u Medjugorju, Hercegovini, vijesti iz crkve,  koja su interesantna velikom broju ljudi, kao i informacije i vijesti iz okolnih mjesta, što ga čini idealnim mjestom za oglašavanje Vaše tvrtke:

•    portal se ažurira svakodnevno
•    nudimo sadržaje prevedene na nekoliko svjetskih jezika,
•    Jedini smo portal ovakvog tipa na području BiH
•    atraktivne pozicije na našem portalu čine Vaš oglas primjećenim
•    svakom našem klijentu pristupamo individualno i sukladno njegovim potrebama

Koje su još prednosti  oglašavanja na internetu:

1. Stalna vidljivost oglasa
2. Moguća brza i jednostavna izmjena sadržaja oglasa
3. Brzo, jednostavno i najjeftinije oglašavanje
4. Mogućnost višestrukog upoznavanja sadržajaVaše ponude u vrijeme koje izabire korisnik
5. Mjerljiva učinkovitost oglašavanja ( dostupni su Vam statistički pokazatelji)
6. Potencijalno imate vrlo velik broj korisnika (internetsko tržište može biti čitav svijet)
7. Mogućnost oglašavanja koje je usmjereno ka ciljanim skupinama korisnika (oglasi uz pojedine informativne rubrike i sadržaje)
8. Uz oglas, korisniku dostupni uvijek novi informativni sadržaji
9. Brza i jednostavna (dvosmjerna) komunikacija između korisnika i oglašivača
10. Povoljne cijene oglašavanja u usporedbi s ostalim sredstvima javnog priopćavanja i oglašavanja.

Nije dovoljno samo imati kvalitetan proizvod, stručno osoblje i posložene sve dijelove poslovanja. Proizvod ili uslugu ćete teško prodati ukoliko ne pronađete način za komunikaciju s potencijalnim klijentima.

Za sve detaljnije upite, ponude i ostalo vezano za oglašavanje na portalu medjugorje-info.com,  šaljite upit našem odjelu marketinga na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.