Podržite misiju i rad portala Medjugorje-info

Trebamo Vašu pomoć – podržite nas! Rad na stranici zahtijeva mnogo vremena i financijskih sredstava. Iz tog razloga smo uveli mogućnost da nas vi, čitatelji portala Medjugorje-info podržite svojim donacijama. 

Kako je s vremenom portal postajao sve obimniji i sadržajniji, početni resursi su postali nedovoljni da zadovolje sadašnje potrebe i unaprijede naše mogućnosti. Svojim donacijama ćete podržati nesmetan rad i daljnji razvoj ali najviše svima zajedničku nam povjerenu misiju i poslanje - Trijumf Marijinog Bezgrješnog Srca u svijetu.

Nama je veliki izazov i čast svoje apostolsko poslanje voditi digitalnim putevima, pronalaziti načine i mogućnosti kako bi naviještali Krista, utjelovljenu Božju riječ i priopćavali drugima mnogoliku Božju milost.

Pavlovom opomenom "Jao meni ako evanđelja ne navješćujem" (1 Kor 9,16) pozvani smo odgovoriti na taj izazov. Izazov smo prihvatili i pokrenuli Medjugorje-info sa naglaskom na međugorsku duhovnost i Gospine poruke.

Gospine poruke su ništa drugo doli evanđelje izrečeno jednostavnim riječima i majčinskim srcem a Međugorje koje je Gospa posvetila svojim ukazanjima postalo je znak vremena u kojem živimo. Vođeni Njezinim riječima, brigom, opominjanjem i nepresušnim izljevima milostima naše sredstvo evangelizacije u ovom Gospinom vremenu je - biti Njene ispružene ruke.

'Budite svjetlo i ispružene ruke ovom nevjernom svijetu da bi svi upoznali Boga ljubavi'

'Budite moje ispružene ruke u ovom svijetu koji Boga stavlja na zadnje mjesto'

'Budite moje ispružene ruke, ruke ljubavi za sve koji su se izgubili, koji nemaju više vjere i nade'

To je naša misija!

Podržite nas prema svojim mogućnostima, bez obzira na iznos, svaka donacija potaknut će nas u naporima da povećamo kvalitetu portala s ciljem da međugorska duhovnost dođe do svakog doma i srca. I to nije sve! Vašim docijama ostvarujete popust u našoj web trgovini koja se nalazi OVDJE a gdje će te pronaći poklon za svoje najbliže, prijatelje ali i za sebe. Svakom donacijom većom od  200 kuna ostvarujete popust i dobijete prigodan dar.

Donaciju možete uplatiti karticom (kreditnom ili debitnom) putem interneta na PayPal račun portala Medjugorje-info ili na devizni račun koji Vam donosimo u nastavku:

IBAN: HR4123400093215227645
swift: PBZGHR2X
PBZ

Kunski račun 
IBAN: HR7223400093232118764 
SWIFT:PBZGHR2X

Vrsta uplate: M

Za sva pitanja možete nam se obratiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vašu potporu možete iskazati na jedan važan i značajan način, a to je MOLITVA. Duhovna podrška koju nam izražavate na taj način ima snagu providjeti sve naše potrebe. Od srca svima unaprijed hvala! Neka vas dobri, milosrdni i svemogući Bog po zagovoru Kraljice mira, blagoslovi i čuva od svakog zla.

Uredništvo i suradnici portala Medjugorje-info.com

Označeno u